Medewerkers

Mr De Prijcker en zijn professionele medewerkers staan u met raad en daad bij en helpen u graag verder met het zoeken naar een oplossing voor uw probleem.

Etienne De Prijcker

Advocaat – Bestuurder

Hij studeerde in 1978 af als licentiaat Rechten (Univ.Gent) Na zijn legerdienst was hij beroepsmatig actief op de boekhouding-personeelsdienst van een KMO in St Niklaas. Hij nam inschrijving aan de balie van Dendermonde in oktober 1983 en behaalde het aggregaat aan de Univ. Gent in 1983

Hij was na zijn baliepraktijk leraar aan het VTI Dendermonde tot juni 1995
Vervolgens was hij vrij docent aan het Sint Augustinus Instituut te Aalst tot juni 2005 en aan de KAHO St Lieven(afdeling Aalst) tot juni 2002.

Hierbuiten was Etienne De Prijcker schepen van de gemeente Hamme van 1995 tot 2000.

In 2005 behaalde hij nog het diploma van master in ondernemingsrecht aan de UA. Sedert maart 2009 wordt hij ook aangesteld als schuldbemiddelaar door de arbeidsrechtbank te Dendermonde.

Momenteel is hij voorzitter van de bouwmaatschappij Zonnige Woonst in Hamme.

Esmeralda De Sutter

Administratief medewerkster

Na bijna 15 jaar in de privésector als erkend bedrijfsjuriste te hebben gewerkt wordt ze in oktober 2009 zelfstandig zaakvoerder en start Esto Support bvba op.

Esmeralda heeft naast haar diploma Latijn-Griekse en diploma Rechten (UG) diverse opleidingen gevolgd waaronder Bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken en is lid van de Vlaamse Juristenvereniging en heeft bovendien ervaring als bestuurder in VZW’s.

Sinds maart 2019 werkt zij in het kantoor van Mr. De Prijcker.

Nancy Nolte

Administratief medewerkster

Zij heeft haar middelbare school gevolgd te Zele aan het OLVI-PIUS X Instituut.

Na haar studies heeft zij onder meer 14 jaar gewerkt als assistente rechtspraktijk in een advocatenkantoor te Zele.

Sedert februari 2017 werkt zij in het kantoor van Mr. De Prijcker.